Ontdek het nieuwe tijdperk van digitaal printen

Kleurgarantie als prioriteit met de nieuwe techniek van D-SIGN makers
Vallen kleuren van het behang anders uit bij een tweede druk? En/of bent u afhankelijk van standaard rolbreedtes en behangsoorten?

D-SIGN makers biedt hiervoor de oplossing met de productie van behang op verschillende rolbreedtes tot wél 106cm en productie op verschillende behangsoorten. Met een uitstekende kleurconsistentie garandeert D-SIGN makers geen kleurverschil tussen panelen ongeacht het moment van productie.

Behang printen bij D-SIGN makers:
- Mat en Glans afwerking in één drukgang aangebracht
- Is kleurvast, van baan tot baan, van opdracht tot opdracht
- Kan geprint worden op verschillende behangsoorten en rolbreedtes tot wél 106cm
- Zorgt voor krasvast behang dat tegen een stootje kan
- Zorgt voor haarscherpe prints met een hoog kleurbereik
- Dankzij UVgel geen verkleuring
- Is volledig geurloos
- Is afwasbaar

Echt duurzaam!
Geen voorraden en alleen dat produceren waar behoefte aan is: digitaal printen is onmiskenbaar een duurzame productiemethode.

 
 
 
 
 
 
 

UW DESIGNS BIJ ONS PRINTEN?

MAIL ONS

THE WALLPAPER FACTORY

Maatwerk is de nieuwe standaard
Behang is nog nooit zo in geweest, omdat het veel mogelijkheden biedt om een ruimte persoonlijk te maken.

Muurdecoratie is een snelgroeiende tak in de interieurwereld. De wereldwijde markt heeft zijn snelle groei te danken aan o.a. behang, muurdecoratie en andere grootschalige interieurelementen.

De huidige trend richting meer personalisatie van verschillende toepassingen komt sterk naar voren in de manier waarop mensen hun leefomgeving decoreren. Dit leidt tot een toenemende vraag naar exclusieve en gepersonaliseerde producten voor interieurdecoratie, zowel voor persoonlijke ruimten als voor zakelijke omgevingen.

Digitaal, op de juiste manier
Een van de grootste drijfveren van deze groei is de overgang van traditioneel naar digitaal printen. Digitaal printen verschuift de mogelijkheden van grote productieruns van gestandaardiseerde ontwerpen en kleine winstmarges naar kleine oplagen van unieke designs met veel grotere winstmarges.

Kwaliteit is essentieel
Eén ding is echter cruciaal in deze markt: kwaliteit is essentieel. De Wallpaper Factory staat met zijn UVgel-printtechnologie bekend om zijn kwaliteit, snelheid en veelzijdigheid en is daarom perfect geschikt voor deze markt. Canon heeft een technologie ontwikkeld die geurloze prints biedt die een zeer rijk kleurengamma combineren met een fluweelzachte matte afwerking, die de voorkeur heeft van veel interieurspecialisten.

 
 
 
 
 
 
 
Play

MEER INFORMATIE OVER THE WALLPAPER FACTORY
MAIL ONS