✔ Vakbekwame monteurs

✔ Advies, ontwerp realisatie

✔ Kwaliteit is onze standaard


Met een akoestische wand kunt u diverse geluidsproblemen in uw ruimte verhelpen. Het is erg vervelend als bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of horecazaak beschikt over een slechte akoestiek. Een galm in de ruimte zorgt vaak voor behoorlijk rumoer, wat de ervaring van klanten of gasten negatief beïnvloedt. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen om problemen met de akoestiek in uw pand te verhelpen. Een praktische én mooie oplossing is het plaatsen van een akoestische wand van D-SIGN MAKERS.


 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Een akoestische wand als praktische én mooie oplossing

Het verhelpen van een slechte akoestiek hoeft niet direct te betekenen dat u grondige aanpassingen aan uw interieur moet doen. Met het plaatsen van een akoestische wand van onze professionals in Veenendaal, zorgt u voor een goede demping van galmend geluid, waardoor u direct minder rumoer ervaart. Niet alleen is dit een zeer praktische oplossing die weinig extra werkzaamheden vergt, ook dient de wand als een echte eyecatcher binnen uw interieur. Voor een mooie én efficiënte oplossing schakelt u daarom onze specialisten in! Naast het plaatsen van een wand, kunt u bij ons ook terecht voor:

Neem contact met ons op en bespreek uw aanvraag

Wilt u de akoestiek in uw pand verbeteren én zorgen voor mooie wandaankleding in uw interieur? Bij D-SIGN MAKERS slaat u twee vliegen in één klap. Wij realiseren een akoestische wand in een design naar uw smaak. Neem contact met ons op via +31 0318 711 000 of info@d-signmakers.nl en kijk wat onze specialisten voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag met een mooie oplossing!Recente projecten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRAAG PERSOONLIJK CONTACT?

Bel 0318 - 711 000
of mail uw vraag