✔ Vakbekwame monteurs

✔ Advies, ontwerp realisatie

✔ Kwaliteit is onze standaard


Als u een reclame-uiting aan de muur wilt hangen in uw winkel of bedrijfspand, kunt u gebruikmaken van een textielframe. Met een dergelijk frame wordt het heel eenvoudig om doeken te verwisselen en dus meerdere reclame-uitingen af te wisselen. Bij D-SIGN MAKERS uit Veenendaal monteren we een textielframe graag bij u aan de muur en ontwerpen we eventueel ook het gewenste doek voor in het frame.


 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Promoot een merk of product door een textielframe aan uw muur te hangen

Wilt u een textielframe aan een muur in uw bedrijfspand bevestigen? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Vaak wordt een textielframe gecombineerd met een peesdoek. Dit doek kunt u eenvoudig verwisselen op het moment dat u bijvoorbeeld een ander product of merk wilt promoten, of als de huidige actie voorbij is. Bent u benieuwd naar onze andere producten en diensten? Wij komen ook graag bij u langs om bijvoorbeeld uw lift te wrappen.

Plan een persoonlijk gesprek in met ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van bedrijfsreclame? Neem gerust contact met ons op via +31 0318 711 000 of info@d-signmakers.nl. Wij bespreken graag de opties met betrekking tot het plaatsen van een textielframe of lichtreclame voor buiten.


Recente projecten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRAAG PERSOONLIJK CONTACT?

Bel 0318 - 711 000
of mail uw vraag