✔ Vakbekwame monteurs

✔ Advies, ontwerp realisatie

✔ Kwaliteit is onze standaard


Als u uw lift laat wrappen, weet u zeker dat mensen met een fijn gevoel uw bedrijf betreden. De lift is immers een van de eerste ruimtes die uw gasten en/of klanten zien. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte goed wordt ingericht. Bij D-SIGN MAKERS helpen we u graag met het wrappen van de lift.


 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

De mogelijkheden zijn eindeloos als u uw lift laat wrappen door onze experts

Schakelt u ons in om uw lift te laten wrappen of uw lift te bekleden? Dan profiteert u van diverse voordelen. Bij ons is namelijk niets te gek en kiest u een design op maat dat geheel aan uw wensen en behoeften voldoet. Daarnaast zorgen wij voor snelle service en uitstekende kwaliteit van de wrapping. Uw lift wordt daarmee een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u ook gebruikmaken van onze andere diensten, zoals het beletteren van uw bedrijfsauto of het aanbrengen van privacyfolie? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Vraag ons gerust om meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over wrappen of onze andere diensten? Vraag gerust naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via +31 0318 711 000 of info@d-signmakers.nl. Onze specialisten uit Veenendaal staan voor u klaar.


Recente projecten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRAAG PERSOONLIJK CONTACT?

Bel 0318 - 711 000
of mail uw vraag