✔ Vakbekwame monteurs

✔ Advies, ontwerp realisatie

✔ Kwaliteit is onze standaard


Een peesdoek is een textieldoek dat voorzien is van een siliconen pees aan de randen. Hierdoor kunt u eenvoudig het doek wisselen indien u dat wenst. Bij D-SIGN MAKERS ontwerpen we graag een peesdoek van uitstekende kwaliteit voor uw bedrijf, en plaatsen we dit doek op de gewenste plek in uw kantoorpand.


 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Een peesdoek als reclame-uiting in een winkel

Vooral in winkels worden peesdoeken vaak gebruikt om bepaalde merken of producten uit te lichten. Wilt u als retailer ook graag gebruikmaken van een peesdoek in een textielframe als reclame-uiting? Vraag onze experts uit Veenendaal dan naar de mogelijkheden. Wij zijn specialist in het maken en monteren van diverse vormen van bedrijfsreclame. Zo ontwerpen we niet alleen peesdoeken, maar bijvoorbeeld ook gevelreclame met letters of een logo. Bij D-SIGN MAKERS heeft u diverse mogelijkheden en wij zorgen daarbij altijd voor snelle en uitstekende service.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag een peesdoek in uw bedrijfspand of winkel laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via +31 0318 711 000 of info@d-signmakers.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij ontwerpen graag een doek voor u op maat en plaatsen deze in een textielframe in uw pand.


Recente projecten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRAAG PERSOONLIJK CONTACT?

Bel 0318 - 711 000
of mail uw vraag